top of page
Ohaus MB25 - analizator umiditate pentru laborator de cereale fructe produse alimentare

Analizator umiditate - Ohaus MB25

Încălzirea cu halogen și calibrarea duală a temperaturii asigură rezultate rapide și fiabile. Design ușor de utilizat cu buton tactil pentru o funcționare ușoară. Camera de încălzire ușor de curățat este ideală pentru utilizarea frecventă. Este utilizat penru determinarea operative a umiditatii in orice material/produs: produse alimentare, fructe, legume, paste, material de constructii, sol, etc…Este un analizator de umiditate universal, cu o precizie de 0,05%. Principiul de funcționare se bazează pe determinarea conținutului de umiditate prin metoda gravimetrică. Analizoarele de umiditate OHAUS MB-25 sunt utilizate în diferite laboratoare de producție și cercetare, în industria alimentară, chimică, farmaceutică, precum și în controlul de intrare și ieșire a produselor.

 

Caracteristici:

  • Precizie ridicată a rezultatelor;
  • Controlul simplu al procesului;
  • Gamă largă de temperatură;
  • Schimbarea temperaturii în pași de 5 ° C.
  • Sursă de încălzire Halagen;

 

Specificații tehnice:

Model - MB25

Greutatea probei – 110g

Precizie – 0.05%

Tipul de uscare - halogen

Interval de temperatură, ° C - de la 50 la 160

    42 100,00LPreț
    bottom of page